Despre Noi

Misiunea noastra PRO CAMPS a fost realizat pentru:

  • facilitarea cunoasterii mediului inconjurator de catre copii in conditii de siguranta prin activitati dinamice in natura
  • a-i invata pe copii sa descopere frumusetea schiului
  • a-i invata pe copii sa se descopere pe sine si pe ceilalti
  • a-i invata respectul pentru om si natura

 Filosofia noastra 

Ne place ceea ce facem. Ne facem treaba foarte bine, ne intelegem cu oamenii cu care lucram si pentru care lucram. Cream o ambianta de lucru favorabila dezvoltarii si invatarii. 

Cream o atmosfera placuta pentru noi si pentru partenerii nostri, facand ceea ce ne place sa facem; petrecand mult timp in aer liber; impartasind cunostintele noastre; invatand lucruri noi; ajuntand copii sa se dezvolte; oferindu-le informatii despre munte ,zapada,si mediul inconjurator

Ne tratam clientii, angajatii, vanzatorii, agentii, cu cinste, respect si onestitate. Le oferim clientilor nostri un pret corect pentru un produs bun. Investim o mare parte din profitul nostru pentru dezvoltare, pentru creare de conditii din ce in ce mai performante. 

 Obiectivele noastre 

Taberele noastre sunt in asa fel gandite, incat sa-i indrume pe copii spre descoperirea frumusetii schiului si a muntelui in timp ce acestia invata si se distreaza in siguranta. Desfasurarea taberelor intr-un mediu adecvat asigura experiente care pot duce la dezvoltarea cunostintelor si increderii in sine, patrunzand in intelegerea importantei celor doua obiective: munca in echipa si dezvoltarea individuala, in timp ce constientizeaza importanta frumusetilor naturale si nevoia de protectie si conservare a acestora.

Echipa noastra  

Am crescut la poalele muntilor iar parintii ne-au pus schiurile in picioare cand inca nu stiam sa mergem foarte bine. Avem o bogata experienta in acest domeniu si vrem sa o impartasim tuturor celor doresc sa ne cunoasca.

 Instructorii PRO CAMPS au o experienta de 5 ani in organizarea taberelor pentru copii, sunt devotati in tot ceea ce fac si iubesc muntele cum putini o fac.Am studiat programul de tabere din mai multe tari (Franta,Italia,Austria) si acum putem impartasi din experienta acumulata si copiilor care vor participa la activitatile noastre.

Toti instructorii PROCAMPS sunt membrii Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania membra a International Ski Instructors Asociation si au efectuat cursuri de prim ajutor.

Echipa noastra are in componenta membrii Salvamont Busteni care vor asigura buna desfasurare a programelor de pe partii si vor tine lectii despre importanta respectarii muntelui si a tot ceea ce apartine lui.